Avís legal

L’Associació d’Espectadors i Amics de les Arts Escèniques de Catalunya permet compartir, copiar i redistribuir els continguts del web www.espectadors.cat en qualsevol mitjà i format, així com adaptar, remesclar, transformar i crear a partir del material, sempre i quan es reconegui l’autoria de manera apropiada i no s’utilitzi el material per a finalitats comercials, en base a la llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional (CC BY-NC 4.0).

 

PROTECCIÓ DE DADES

L’Associació d’Espectadors i Amics de les Arts Escèniques de Catalunya garanteix la confidencialitat de les dades personals que es faciliten a través de les pàgines d’aquest web. En compliment d’allò que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades personals i reglamentació complementària, així com la Llei 34/2002 d’11 de juliol de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, s’informa als usuaris que les dades personals que facilitin a Associació d’Espectadors i Amics de les Arts Escèniques de Catalunya seran incorporades a un fitxer del qual és titular la mateixa associació, i seran utilitzades exclusivament per la finalitat per la qual han estat recollides.

En tots els casos, els cessionaris podran exercir els seus drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació, mitjançant correu electrònic a info@espectadors.cat.

D’altra banda, les galetes (cookies) s’utilitzen únicament amb finalitats estadístiques, ja que proporcionen informació rellevant als responsables del web per millorar-ne el seu servei.

Ús de galetes

Aquest web utilitza galetes (cookies) perquè gaudeixi de la millor experiència com a usuari. Si segueix navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i de la nostra política de galetes. ACCEPTAR